lørdag 15. januar 2011

Vesker og småkaker

Godt nyttår til dere som kikker innom!!

Endelig, første blogginnlegget i 2011. Har liksom ikke helt kommet igang igjen på nyåret. Har tenkt mye på hva jeg vil sy fremover.. Det er utrolig artig at det er så mange som vil ha disse veskene, men nå blir det en liten veske-pause på syrommet mitt. Mulig det blir flere vesker utpå våren, men da helst i en annen variant. Har en modell i litt lettere stoffer i hodet - en vår/sommer-modell ;)

Denne vesken er en "på skrå"-veske. Dama som har ventet på denne har virkelig vært tolmodig! Håper den faller i smak nå da, og at det var noe sånt hun hadde sett for seg..


Vanskelig å gjengi farger i vintermørket, men ytterstoffet er kraftig bomull fra IKEA og innerstoffet er et loppisfunn. To lommer inni; en av dem med glidelås, og en karabinkrok til nøkler

Justerbar hank - kan bæres på skrå eller på den ene skulderen


Et barnehagenett i fargerike stoffer fra IKEA


Dette nettet har ikke lommer inni, men masse plass til barnehagetøy og nistepakker :)


Jenta vår er tre og et halvt år. Nærmest daglig blir vi servert både det ene og det andre - så gjett om disse kakene ble populære! Heklemønstrene fant jeg i Annika Messings bok "Välkommen till virkligheten" - anbefales for hekleglade!


Skal det være en muffins?!

God helg!!5 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Vi håper at vi får muffins neste helg! :o)

Linda

tina f sa...

Det kan du være sikker på, Linda :)

fru-jansen sa...

Ja-takk! De muffinsene så gode ut!
Nam,nam.
Vurderer sterkt å hekle noen til meg selv her, jentene mine har nok blitt for store....

grønn sa...

Flotte vesker. Hekleprosjektene var og utrolig fine! Tror jeg må sjekke den boka du anbefaler...

Linn Cicilie sa...

Har vært inne på bloggen og tittet etter nytt innlegg, og jammen var det kommet et nå. Godt nytt bloggeår! Og strikkeår, eller hekleår, eller syår.. Alt ettersom hva hjertet ditt føler for! Fantastiske vesker og supersøte muffins.. Får nesten lyst til å lære å hekle selv når jeg ser hva du tryller frem. God klem!