lørdag 29. januar 2011

Mikke, stjerner og prikker

Jeg fikk en forespørsel for lenge siden om jeg ville sy to barnehagenett til gutter. Nå er de endelig ferdige, og her er de. De ble ganske så fargesprakende til slutt..

Jeg syns det noen ganger kan være vanskelig å sy til gutter. Jeg har jo absolutt mest med typiske jentefarger i stoffhyllene mine, så det har sikkert mye med det å gjøre, men det er jo så forskjellig hva folk syns er greie farger til gutter også.. JEG for min del syns gutter kan ha rødt, og håper mottakeren av disse nettene syns det samme...! (og bare så det er sagt syns jeg gutter kan ha rosa og lilla også!) Hva mener DU?


Det første barnehagenettet ble svart og blått/turkis


...og det andre ble rødt (!) og lime. Ytterstoffene til begge er kjøpt på Hema-butiken i Charlottenberg


Man lukker de med prikkete knytebånd

- for prikker er vel ok til gutter?!

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Flotte nett - uavhengig av kjønnet de er ment for! Har en gutt som synes rødt er kjempestas, det er jo racerbilfargen, må vite. (Og en jente som hater rosa, som du vet...)

Anonym sa...

Hei. Det var gutta mine som var så heldige å få de flotte nettene. De falt i smak hos begge gutta og hos mor. De brukes i bhg, på turer og i ferier og det hender jeg låner det sorte når jeg trenger et nett. Like fine nå etter 1.5 års bruk :))
Lene

TinaF sa...

Hei Lene!

Tusen takk for en veldig hyggelig melding! Så utrolig bra at dere liker nettene, og at de blir brukt!! :D

Hilsen Tina